Wie zijn wij

Sinds 2016 bedenkt en produceert DertigZes haar eigen baby- en kindermeubels. Wat destijds ontstaan is uit eigen behoefte, is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf dat al vele baby- en kinderkamers heeft mogen inrichten met een van onze houten meubeltjes. DertigZes komt van de datum 30 juni 2016, wanneer het allemaal begonnen is.

Wat DertigZes zo populair maakt is dat de ontwerpen neutraal zijn en kunnen daardoor zowel in een jongens- of meisjeskamer worden gebruikt. Geen tierlantijntjes, heel basic. Je kunt er helemaal je eigen draai aan geven. Je zou er bijvoorbeeld voor kunnen kiezen om je meubel een eigen kleur te geven.   

 

Andere projecten
Projectmatig hebben we al vele leuke dingen mogen doen, dus staat jouw meubel er niet tussen. Laat het ons dan weten en wie weet kunnen wij jullie verder helpen. 

“Kwaliteit en duurzaamheid staan bij ons op één”

DertigZes maakt alleen gebruik van duurzaam hout, ook qua transport houden wij er rekening mee dat dit zo efficiënt mogelijk gebeurt. Het hout waar wij gebruik van maken is van Fins vuren underlayment en is het plaatmateriaal van de toekomst. Dit snelgroeiende hout komt uit duurzaam beheerde bossen in Europa. 

 

FSC Keurmerk
FSC staat voor Forest Stewardship Council en is een organisatie die zich inzet voor het behoud en beheer van bossen van over de hele wereld.  In FSC bossen worden per hectare enkel de oudste bomen gekapt zodat de rest beter kan groeien. Hiernaast zorgen ze ervoor dat de bossen waar gekapt wordt genoeg tijd hebben om te herstellen.

CNC

Al onze producten worden door een CNC machine op maat gemaakt en uitgefreesd. Dit zorgt voor een erg strak en professioneel resultaat. 

over ons DertigZes - CNC
Afwerking DertigZes

Afwerking

Sinds kort zijn wij een mooie samenwerking aangegaan met een fabrikant waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werken.
Nog steeds staat onze afwerking symbool voor ons bedrijf. Alles moet tot in de puntjes goed zijn.

Inpakken en verzenden

Wanneer je meubel klaar is, worden deze zorgvuldig ingepakt en verzenden we deze naar het door jou opgegeven adres. Heel veel plezier er mee! En laat ons vooral weten wat je er van vindt.

https://www.dertigzes.nl/wp-content/uploads/2024/03/Filmpje-stempel-DertigZes.mp4

Op de hoogte blijven