Veiligheid en houtsoorten

Al onze producten zijn uniek!
DertigZes maakt meubels van hout. Je product is qua houttint en houttekening uniek! Soms dus net iets anders dan op de product foto. Ieder proces wordt zorgvuldig uitgevoerd, tevens voeren wij altijd zelf nog de laatste check uit. Ook zorgen wij ervoor dat je meubel veilig is voor je kleintje, zo voldoen al onze producten aan alle veiligheidsvoorschriften.

Werkend hout
Je mag verwachten dat je meubels van nieuw en gebruikt hout naar behoren functioneren. Hout kan door veranderende vochthuishouding of weersomstandigheden licht krom of “scheluw” trekken. Zolang dit het gebruik van het product niet tot nauwelijks belemmert, geeft dit geen recht op vervanging of retour. Wij bewaren al onze producten in een gedroogde ruimte. Laat het ons weten en we gaan kijken of we eventueel kunnen kijken of we een nieuw onderdeel kunnen sturen. Want ons doel is om jullie van dienst te zijn zodat jullie volledig tevreden zijn. Want zeg nou zelf, jullie hebben wel wat anders aan jullie hoofd op zo’n moment.

Onze meubels worden gemaakt van Underlayment

DertigZes maakt alleen gebruik van duurzaam hout, ook qua transport houden wij er rekening mee dat dit zo efficiënt mogelijk gebeurt. Het hout waar wij gebruik van maken is van Fins vuren en is het plaatmateriaal van de toekomst. Dit snelgroeiende hout komt uit duurzaam beheerde bossen in Europa. 

FSC Keurmerk
FSC staat voor Forest Stewardship Council en is een organisatie die zich inzet voor het behoud en beheer van bossen van over de hele wereld.  In FSC bossen worden per hectare enkel de oudste bomen gekapt zodat de rest beter kan groeien. Hiernaast zorgen ze ervoor dat de bossen waar gekapt wordt genoeg tijd hebben om te herstellen.